În premieră naționala și europeană: Umple golul din viața ta!

Liga Profesionistă de Fotbal, în colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, demarează proiectul “Umple golul din viața ta!”, odată cu disputarea meciului dintre FCSB și Dinamo București, programat duminică, 12 septembrie 2021, la ora 21, în cadrul etapei a opta din cadrul Campionatului Național Casa Pariurilor Liga 1.
Astfel, jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren însoțiți de mai mulți câini.

Singură și speriată. Doar așa a trăit Daisy până acum. Este singura viață pe care a cunoscut-o. De câteva zile a ajuns în adăpost, însă acolo nu e loc de bucurie. Sunt câini mulți și mângâieri puține. Daisy are nevoie de iubire, iar în adăpost nu are cine să i-o ofere. Are aproximativ doi ani și este de talie medie. Este blândă și prietenoasă. Daisy te imploră să o iei acasă! Ca Daisy zeci de câini așteaptă în adăposturi. Unii au trăit toată viața pe străzi, alții au avut familii care i-au abandonat. Însă toți iubesc la fel.

Jucătorii echipelor FCSB și Dinamo vor intra pe teren însoțiți de mai mulți câini, înaintea meciului programat duminică, de la ora 21:00, în runda cu numărul opt din Liga 1. Acțiunea face parte din proiectul UMPLE G⚽LUL DIN VIAȚA TA! Adoptă un câine!Câinii provin din adăpostul public Brănești și sunt disponibili pentru adopție. Recent, Consiliul Județean Ilfov a încheiat un protocol de colaborare cu Liga Profesionistă de Fotbal cu scopul de a promova adopția animalelor în România. Câinii sunt vaccinați, deparazitați, adulții sunt sterilizați, pregătiți să fie luați ACASĂ. Toate animalele din adăposturile din Ilfov se găsesc și pe platforma www.ilfovadopta.ro.

Acțiune unică în Europa: FCSB și Dinamo, alături de câini la intrarea pe teren, în cadrul proiectului UMPLE G⚽LUL DIN VIAȚA TA! Protocolul încheiat între Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal reprezintă o premieră la nivel național și european.

Valentin Handro & Inforama

Related posts

Leave a Comment